Despre noi

Rorex Pipe SRL (fosta Grandpipe Romania SRL) a inceput activitatea in noiembrie 2014 ca unic reprezentant pentru Romania al producatorului de tuburi si fitinguri PAFSIN /GRP – Grandpipe.

In iunie 2018 Rorex  a inceput productia in Romania de tuburi din poliesteri armati cu fire de sticla si insertie de nisip (PAFSIN/GRP), sub licenta Faratec. Tuburile PAFSIN/GRP sunt produse utilizand tehnologia de infasurare continua a filamentului de ultima generatie.

 


 

Profilul Companiei

Rorex ocupa o suprafata de 36.200 m2 , din care suprafata construita este de 4.250 m2.
Fabrica si birourile sunt situate in orasul Buftea, judetul Ilfov. Rorex este o afacere de cooperare cu Faratec pentru sistemul de conducte si tehnologie.
Faratec are o excelenta experienta in conducte de PAFSIN/GRP si in sectorul compozitelor, inca din 1992, pentru toate categoriile de apa transportata, pentru aplicatii in procese speciale si pentru transportul produselor petrochimice. Realizarile de succes dobandite in aceasta lunga perioada pe baza unei tehnologii performante si studiilor R&D se datoreaza Centrului de Tehnologie Faratec.
 
Produsele Rorex indeplinesc toate cerintele standrdelor locale si internationale ca: CEN, ISO, AWWA, ASTM, BSI.


Echipa noastra are cea mai bogata experinta din Romania in productia si marketing-ul tuburilor si fitingurilor PAFSIN/GRP.


Gama produselor noastre este:


Diametrul Nominal (DN): 300 – 4000 mm;
Presiunea Nominala (PN): 1 – 32 bar;


Rigiditatea Nominala (SN): 2500 – 12500 N/ m² (la cerere se pot fabrica clase superioare de rigiditate)    
Lungimile standard ale tuburilor sunt 6 m si 12 m. Tuburi mai scurte sau mai lungi (pana la 13,4 m) sunt disponibile la cerere.