ELEMENTE DE IMBINARE

Mufe PAFSIN/GRP standard tip REKA

Conductele din PAFSIN/GRP sunt imbinate in mod obisnuit prin mufe din PAFSIN/GRP dublu-clopot. Conductele si mufele pot fi livrate separate pe santier sau cu o mufa montata pe capatul coductei. O garnitura din elastomeri este folosita pentru etansare. Garniturile sunt plasate cuprecizie in nise prelucrate in fiecare capat al conductei. Garniturile au o durata de viata mai marede 75 ani.

Mufe Combi din PAFSIN/GRP

Mufele blocate din PAFSIN/GRP sunt folosite la imbinarea conductelor atunci cand trebuie sareziste la forte axiale. La acest tip de mufe etansarea se realizeaza prin cate doua garnituri lipitecu adeziv la fiecare capat al conductei. Lipitura cu adeziv epoxi a suprafetei dintre conducta simufa realizeaza o imbinare foarte puternica capabila sa reziste la fortele de intindere dinconducta.

 

 

Imbinari Laminate

Imbinarea se realizeaza din rasina poliesterica armata cu fire de sticla. Este utilizata in specialunde imbinarea conductelor trebuie sa transmita fortele axiale din presiunea interna sau cametoda de reparatii. Lungimea si grosimea laminarii depinde de diametru si de presiune. Acesttip de imbinare necesita curatenie, conditii adecvate si un personal calificat si pregatit.